فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.
پاسخ به دهقان مرشد سلام دوست عزیز ممکنه به دلیل یبوست زخم شده و ناحیه کمی عفونت کرده باشه اگر ورم دارید.
باید به خاطر داشته باشیم که هر گونه تغییر در اجابت مزاج را جدی بگیریم و با پزشک خود مشورت کنیم.
یبوست یکی از شایعترین مشکلات گوارشی است و اغلب به عنوان کاهش تعداد دفعات دفع مدفوع در روز در نظر گرفته میشود. تصور بسیاری از ما بر این است که باید هر روز اجابت مزاج داشته باشیم.
اجتناب از مصرف الکل و کافئین؛ زیرا این مواد میتوانند باعث کم آبی بدن شوند.
پاسخ به علی سلام دوست عزیز. قبلا تجربه ابتلا به یبوست یا آسیب به ناحیه نشیمنگاه رو داشتید؟
سامانه ی دکتر مایکو برای اولین بار در ایران، با داشتن مجوز برای ارائه خدمات آنلاین پزشکان بیمارستان ها، اقدام به یاری رساندن بیماران در سراسر یبوست همراه با تب کشور کرده است.
عوارض غیر رودهای بیاختیاری ادرار، عفونت و تخلیه ناکامل ادرار اغلب با یبوستهایی که در آن راستروده پر از مدفوع سفت است رخ میدهد.
انواع قرص های مسهل که در ایران استفاده می شود عبارت اند از:
پاسخ به غزل سلام دوست عزیز وقتی به یبوست مبتلا می شوید داخل مقعدتون به دلیل سفتی مدفوع زخم میشه و میکروب ها لای زخم ها نفوذ میکنند.
یبوستهایی که به دلیل کندی حرکت رودهای به وجود آمدهاند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملینها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان میکنند، اگر درمانهای ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی میشود.
اختلال هورمونی در دوران قاعدگی و بارداری (سطح بالایی از هورمون استروژن و پروژسترون در دوران قاعدگی و بارداری ممکن است منجر به یبوست شود. یک مورد از هر پنج زن باردار دچار یبوست بارداری میشود.)
نداشتن فعالیت جسمی و بیتحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)
جراحی : در افراد مبتلا به یبوستی که با توجه به بیماریهای روده بزرگ به درمان دارویی پاسخ نمیدهد، جراحی درمان نهایی است.